Hoe gaat Steenhuis Vastgoedmanagement om met het Coronavirus?

Corona pandemie

Getroffen maatregelen

maart, 2020 Corona

Het coronavirus houdt ook ons bezig. Ook Steenhuis VGM denkt aan ieders gezondheid en heeft een aantal maatregelen genomen om verdere besmetting te voorkomen:

  • Onze medewerkers blijven thuis wanneer ze verschijnselen van griep vertonen, van onze opdrachtgevers, huurders, kijkers en VvE-leden verwachten wij dit ook
  • Onze medewerkers werken waar mogelijk thuis
  • Daar waar we digitaal kunnen werken en een fysieke afspraak niet nodig is, doen we dat
  • Tijdens fysieke afspraken houden we ons aan de voorschriften van de RIVM

Gaan geplande afspraken nog door?

Voor het bezichtigen en de begin- en eindinspecties van huurwoningen plannen wij één op één afspraken. De bestuurs- en algemene ledenvergaderingen zijn t/m 6 april opgeschort. Voor andere geplande afspraken nemen wij contact op om deze te verzetten of op een aangepaste wijze door te laten gaan.

Bereikbaarheid

Uiteraard zijn wij bereikbaar via onze gebruikelijke social media kanalen en natuurlijk ook telefonisch (0592-318000) en via de e-mail (info@steenhuis.nl).

Let op elkaar!

Voor iedereen is dit een nieuwe situatie. Wij proberen dan ook met zorg en beleid om te gaan met deze uitzonderlijke situatie en hopen op wederzijds begrip. Daarnaast wensen wij iedereen veel sterkte met het omgaan met deze uitzonderlijke situatie. Let een beetje op elkaar en heb begrip voor elkaar.

Team Steenhuis Makelaars