Hoe moet ik de huur opzeggen?

Hoe moet ik de huur opzeggen?
Hoe moet ik de huur opzeggen?

U gaat verhuizen?

Dan dient u de huur minimaal één maand van te voren en vóór de eerste van een kalendermaand schriftelijk bij ons op te zeggen.

U kunt het formulier huuropzegging hier downloaden, printen, invullen en voorzien van uw handtekening opsturen naar Steenhuis Vastgoedmanagement.

Zodra wij uw opzegging hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van de huuropzegging. Hierin bevestigen wij de datum waarop de huur wordt beëindigd.
In deze brief wordt een datum en tijdstip genoemd voor de voorinspectie én voor de eindinspectie waarop een medewerker van Steenhuis Vastgoedmanagement uw woning komt opnemen.

Tijdens de voorinspectie loopt u samen met onze medewerker de woning door. Hij / zij noteert wat er voor de opleveringsdatum door u aan de woning moet gebeuren.
U krijgt een kopie van het opnamerapport per e-mail, zodat u precies weet welke werkzaamheden u nog moet uitvoeren.

Tijdens de eindinspectie loopt de medewerker opnieuw samen met u de woning door. Hij / zij controleert dan of de punten die op het opnamerapport staan, zijn uitgevoerd.

Zijn deze punten op de einddatum niet of niet goed hersteld, dan zullen wij overgaan tot het (laten) herstellen van de overgebleven punten.
De kosten die hieruit voortvloeien zullen op u worden verhaald.

Mocht een voorgestelde datum en/of tijdstip u niet uitkomen, dan kunt u contact met ons opnemen om een andere afspraak te maken.

Indien wij u niet thuis treffen op de afgesproken data, zullen wij € 25,- bij u in rekening brengen.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over hoe u de huur moet opzeggen? Neem dan gerust contact met ons op via
0592-318000 of via ons contactformulier.