Huis verhuren Assen | Steenhuis VGM regelt het voor u

Huis verhuren assen
100%
min
192%
Huis verhuren assen

Steenhuis VGM in Assen

Huis verhuren Assen | Steenhuis is dé makelaar als het gaat om verkopen maar ook om verhuren. Daarmee kan Steenhuis Vastgoedmanagement u goed helpen. Steenhuis bestaat al langer dan 80 jaar en is dan ook een echt begrip in Assen en omgeving. Steenhuis VGM is gespecialiseerd in verhuur en Vve. Wij beheren voor een aantal beleggers en particuliere eigenaren diverse appartementencomplexen, woningen en appartementen. U kunt daarbij denken aan een uitgebreid takenpakket. Dat begint bij het opnemen van de woning of het appartement, tot en met het verhuren ervan en het technische en financiële beheer voor de verhuurder. U wilt natuurlijk dat alles zo goed en zo optimaal mogelijk voor u geregeld is. Daar kunnen wij u goed bij helpen.

Wat kan Steenhuis VGM voor u betekenen?

Wat Steenhuis VGM voor u kan betekenen is afhankelijk van wat uw wensen zijn. Zo kan het al beginnen met de vraag of u de woning in eerste instantie wel mag verhuren. Ook wilt u waarschijnlijk graag weten wat er precies in het contact vastgelegd dient te worden. Een heleboel vragen, wij komen graag bij u langs om ze rustig met u door te nemen. U mag natuurlijk ook altijd even bij ons langskomen. Zodra duidelijk is dat de woning verhuurd kan worden, kijken we in ons zoekersbestand of zetten we uw huis op Funda om op die manier de juiste huurder te vinden. Zodra er een huurder is gevonden, screenen wij deze op betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Zodra er akkoord is bereikt, maken wij de huurovereenkomsten op.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee.

Vrijblijvend informatie opvragen?

Wilt u uw huis verhuren maar weet u nog niet waar u hulp bij kunt gebruiken? U kunt altijd even met ons bellen of uw vragen stellen via ons contactformulier. Zo kunnen we samen kijken naar wat mogelijk is en of we een afspraak voor en met u kunnen inplannen.