Huurwoningen Norg | Schrijf u vandaag nog in

huurwoningen norg
huurwoningen norg

Woning huren in Norg

Huurwoningen Norg | Dat het prachtig wonen is in Norg en omgeving, valt niet te ontkennen. Het dorp ligt op 12 kilometer afstand vanaf Assen. Wat kenmerkend is voor het wonen in de omgeving van Norg, is de rust. De natuur- en bosgebieden maken het een prachtig gebied om te wandelen en fietsen. In Norg en de dorpen hierom heen is genoeg te beleven. Alles wat je zoekt vind je hier in de nabije omgeving. In de zomermaanden worden er veel evenementen georganiseerd waar veel bewoners maar ook toeristen op af komen.

Bent u op zoek naar een huurwoning in Norg en omgeving? Schrijf u dan nu in bij Steenhuis VGM. Wij verhuren met grote regelmaat woningen in Assen en omgeving.

Over Steenhuis VGM

Steenhuis VGM is al jarenlang actief in het faciliteren van huurwoningen voor woningzoekenden in Assen en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een huurwoning in Norg, dan kunt u zich bij ons inschrijven. De kosten hiervan zijn eenmalig € 41,50 inclusief BTW. U betaalt dit alleen wanneer u daadwerkelijk een woning via ons gaat huren. Wij verhuren zowel appartementen met 1 slaapkamer als ruime eengezinswoningen. De huurprijzen die gehanteerd worden variëren van € 500,00 tot € 1500,00 per maand.

Wilt u meer weten over de voorwaarden om u in te schrijven voor een huurwoning? U leest er alles over op deze pagina.

huurwoningen norg

Huidige aanbod

Benieuwd naar ons huidige aanbod? Neem dan nu een kijkje.

Aanbod bekijken
huurwoningen norg
100%
min
45%

Inschrijven

Dat doe je door het formulier op de inschrijfpagina in te vullen.

Inschrijfpagina
huurwoningen norg

Wie we zijn?

Lees meer over de enthousiaste medewerkers van Steenhuis

Meer over ons