klanten beoordelen ons met een9,0

Inschrijving huurwoning Assen

Inschrijving huurwoning Assen | Bent u op zoek naar een huurwoning in Assen of de omgeving van Assen? Bij Steenhuis vindt u een wisselend en divers aanbod van studio's, appartementen of eengezinswoningen. Deze bevinden zich voornamelijk in Assen of de omgeving van Assen. De huurprijzen van deze huurwoningen variëren tussen de € 500 en € 1500 per maand. Wilt u weten of er een huurwoning beschikbaar is die aan uw eisen voldoet en wat Steenhuis VGM voor u kan betekenen? Lees hieronder dan meer over onze dienstverlening of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Inkomenseisen woonruimte

Inschrijving huurwoning Assen? Dat kan bij ons geheel vrijblijvend. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning hanteren wij vooraf bepaalde inkomenseisen. Deze worden opgesteld door de verhuurder van de huurwoning. Meestal komt dit neer op 3 à 4 keer de kale huur als bruto maandinkomen. De inkomenseisen variëren per huurwoning aangezien deze door de verhuurder worden bepaald.

Inschrijving huurwoning Assen

Inschrijving huurwoning Assen

Wanneer u op zoek bent naar een woonruimte, kunt u zichzelf bij ons inschrijven als woningzoekende. Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gesteld van het meest recente en nieuwe aanbod aan huurwoningen. En dat nog voordat het aanbod op Funda verschijnt.

Het inschrijven als woningzoekende is geheel vrijblijvend. Pas wanneer u als ingeschreven woningzoekende daadwerkelijk een huurwoning gaat huren via Steenhuis VGM, worden er eenmalig kosten van € 35,- in rekening gebracht. U zit dus nergens aan vast.

Inschrijving huurwoning Assen? Dat doet u eenvoudig via onderstaand formulier.

Schrijf uzelf gratis in als woningzoekende

Inschrijving huurwoning Assen

Over Steenhuis Vastgoedmanagement

Steenhuis VGM is onderdeel van Steenhuis Makelaars en is al sinds 1933 actief. Steenhuis begon met een verzekeringsportefeuille en is uitgegroeid tot Steenhuis makelaardij en vastgoedmanagement.

Steenhuis bestaat op dit moment uit een afdeling Makelaardij voor onder andere de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen en uit een afdeling Vastgoedmanagement. Bij de afdeling vastgoedmanagement wordt het technisch en financieel beheer van VvE's (Vereniging van Eigenaars) en de verhuur van woonruimte geregeld.

Neem contact op voor meer informatie

Inschrijfformulier

Wilt u zich inschrijven? Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven als woningzoekende of neem contact op voor meer informatie