klanten beoordelen ons met een9,0

Makelaar Assen huren

Makelaar Assen huren | Bent u op zoek naar een huurwoning in Assen of de omgeving van assen? Bij Steenhuis Makelaars vindt u een divers aanbod van appartementen of eengezinswoningen in Assen of de omgeving van Assen. De huurprijzen variëren tussen de € 500 en €1.500 per maand. Bent u nieuwsgierig naar ons actuele aanbod of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder over onze diensten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Inkomenseisen woonruimte

Makelaar Assen huren? Om in aanmerking te komen voor een woonruimte, maken wij gebruik van vooraf opgestelde inkomensvoorwaarden. Deze zijn vastgesteld door de verhuurder van de woonruimte. In de praktijk komt dit neer op 3 à 4 keer de kale huur als bruto maandinkomen. De inkomenseisen kunnen per woonruimte verschillen aangezien deze worden opgesteld door de verhuurder zelf.

Makelaar Assen huren

Makelaar Assen huurwoningen: schrijf uzelf in

Bent u op zoek naar een woonruimte? Dan kunt u uzelf inschrijven als woningzoekende. Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gesteld van ons nieuwe aanbod. Nog voordat het aanbod op Funda verschijnt.

Aan het inschrijven als woningzoekende zitten eenmalige kosten van € 35,- verbonden. Dit bedrag wordt uitsluitend in rekening gebracht wanneer u als ingeschreven woningzoekende daadwerkelijk een woonruimte gaat huren via Steenhuis Vastgoedmanagement. U zit dus nergens aan vast.

Woonruimte huren in Assen? Schrijf uzelf dan vandaag nog in als woningzoekende.

Schrijf uzelf gratis in als woningzoekende

Makelaar Assen huren

Over Steenhuis Vastgoedmanagement

Steenhuis Vastgoedmanagement is een onderdeel van Steenhuis Makelaars. Steenhuis is al sinds 1933 actief. Wat begon met een verzekeringsportefeuille is uitgegroeid tot Steenhuis makelaardij en vastgoedmanagement.

Op dit moment bestaat Steenhuis uit een afdeling Makelaardij voor o.a. de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen en uit een afdeling Vastgoedmanagement voor technisch en financieel beheer bij verhuur en VvE's (Verenigingen van Eigenaars) en de verhuur van woonruimte.

Neem contact op voor meer informatie

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven als woningzoekende of neem contact op voor meer informatie