klanten beoordelen ons met een9,0

Woning verhuren Assen? Schakel dan Steenhuis VGM in.

Heeft u een woning of een appartement in Assen of de omgeving van Assen en wilt u deze verhuren? Daar komt veel bij kijken. Lastig soms om in te schatten wat de mogelijkheden zijn. Wilt u zeker weten dat alles goed geregeld wordt? Dan bent u voor deskundig advies of totale ontzorging bij Steenhuis Vastgoedmanagement aan het juiste adres. Zo heeft u vast een heleboel vragen. Mag u de woning verhuren? Hoe vindt u een goede huurder? Wat moet er in het huurcontract opgenomen worden? En wat als een huurder de betalingsverplichting van de huursom niet nakomt? Het zijn vragen waar u mee te maken krijgt wanneer u ervoor kiest uw woning of appartement te gaan verhuren. Woning verhuren Assen of omgeving Assen? Wij adviseren en begeleiden u graag. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat wij kunnen betekenen

Bij Steenhuis VGM doen wij voor een aantal beleggers en particuliere eigenaren het beheer van appartementencomplexen, woningen en losse appartementen. Dit beheer bevat een breed takenpakket, wat begint bij het opnemen van het woning of het appartement tot het uiteindelijke verhuren. Ook het technische en financiële beheer kunnen wij voor u verzorgen. Wij doen precies de werkzaamheden voor u die u niet zelf wilt doen.

Administratief beheer

Steenhuis VGM kan u ondersteunen of zelfs volledig ontzorgen bij het administratief beheer van de verhuur. Diensten die wij onder andere voor u kunnen verzorgen, is het tijdig innen van huurgelden en eventuele servicekosten, het starten van incasso procedures wanneer er niet aan de betalingsverplichting wordt voldaan en de overdracht van uw woning of appartement tussen twee huurders, inclusief de (financiële) afhandeling van eventuele gebreken. Lees hier meer over administratief beheer door Steenhuis VGM.

Neem contact op voor meer informatie
Woning verhuren Assen? Schakel dan Steenhuis VGM in.

Over Steenhuis Vastgoedmanagement

Steenhuis Vastgoedmanagement is onderdeel van Steenhuis Makelaars. Steenhuis is in 1933 opgericht en bestaat dus al meer dan 80 jaar! Wat begonnen is met een verzekeringsportefeuille is later uitgebreid met makelaardij en vastgoedmanagement.

Op dit moment bestaat Steenhuis uit een afdeling Makelaardij voor o.a. de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen en uit een afdeling Vastgoedmanagement voor technisch en financieel beheer bij verhuur en VvE's (Verenigingen van Eigenaars).

Meer weten? Neem contact met ons op!