Zoon vindt dat ouders dit appartement moeten zien!

Steenhuis VGM| Evelien Witterland

Het is vrijdagochtend en ik zit aan mijn ontbijt terwijl ik mijn agenda bekijk. In de ochtend staat administratie gepland en in de middag bezichtigingen in een mooi appartement dat wij in de verhuur hebben. De eigenaar zal zelf ook aanwezig zijn, zodat we na afloop kunnen overleggen aan welke kijkers we de woning gunnen.

Als ik bezig ben met mijn mail gaat de telefoon. Het is een man die nét heeft gezien dat dit bewuste appartement in de verhuur staat en vraagt of het nog beschikbaar is. Het zou volgens hem zeer geschikt zijn voor zijn ouders. Voor de zekerheid vraagt hij nog of het rolstoelvriendelijk is, omdat zijn vader in een rolstoel zit.

Dit kan ik bevestigen; het appartement is drempelloos en heeft brede deuren. Het complex is voorzien van een lift, elektrische deuropeners en elke bewoner heeft een parkeerplaats vlak voor de deur.

Ik vertel hem dat ik die middag al bezichtigingen heb staan en dat hij mag aansluiten. Ik plan een afspraak vóór de andere bezichtigingen aan. Hij
zal eerst samen met zijn vrouw komen kijken, omdat hij zijn ouders niet blij wil maken met een dode mus.

Als we samen door het appartement lopen, zijn zoon en schoondochter erg enthousiast. Dít moeten hun ouders absoluut zien! Ik geef aan dat mijn
laatste bezichtiging om 4 uur is, misschien kunnen zij er tegen half 5 zijn?

Wilt u ook een woning verhuren?
Neem contact op met Evelien Witterland.