Appartement huren Assen | Schrijf u nu in

Appartement huren Assen | Schrijf u nu in

Steenhuis Vastgoedmanagement

Appartement huren Assen | Bent u op zoek naar een appartement in Assen om te huren? Dan kunnen wij u wellicht verder helpen. Wij zijn Steenhuis Vastgoed Management. Wij verhuren woningen in Assen en omgeving, zo ook appartementen. Als u bij ons wilt huren, dan kunt u zich inschrijven. Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een huurwoning, dan worden er bepaalde voorwaarden gesteld met het oog op uw inkomen. Het is noodzakelijk dat u 3 à 4 keer de kale maandhuur bruto verdient. Deze voorwaarden worden gesteld door de verhuurden en kunnen dus per appartement verschillen.

Het is niet toegestaan om een huurwoning uit ons portefeuille onder te verhuren. Het is wel toegestaan om zelf aanpassingen in de woning door te voeren, mits de woning aan het einde van de huurperiode weer in oorspronkelijke staat wordt opgeleverd, conform huurcontract en bijbehorende bepalingen. Wanneer dit niet mogelijk is, dan dient u een schriftelijk verzoek voor toestemming in te dienen. Denk daarbij aan het wijzigen van muren, keuken of sanitair.

Iedere maand wordt er natuurlijk huur betaald, dit dient te gebeuren vóór of op de eerste dag van de lopende maand. Hiervoor kunt u automatische incasso gebruiken.

Wie is Steenhuis VGM?

Maak kennis met ons team en neem gerust contact op als u vragen heeft.

Appartement huren Assen | Schrijf u nu in

Diverse woningen

Naast appartementen kunt u bij ons ook gehele woningen huren. Wij beschikken over een portefeuille met aanbod van zowel particulieren als beleggingsmaatschappijen. Het aanbod is zeer divers, zo kunt u bij ons een appartement met één slaapkamer huren, maar ook een ruime eengezinswoning. De huurprijzen van de woningen die u via ons kunt huren, variëren van € 500,00 tot € 1500,00 per maand.

Als u zich wilt inschrijven, dan kost dit eenmalig € 41,50. Dit hoeft echter pas voldaan te worden, wanneer u daadwerkelijk een woning via Steenhuis Vastgoedmanagement huurt.

Inschrijven