Huis verhuren Drenthe | Steenhuis ontzorgt

Huis verhuren Drenthe | Steenhuis ontzorgt

Woning of appartement verhuren

Huis verhuren Drenthe | Wilt u uw woning of appartement verhuren? Dan komt daar veel bij kijken. Natuurlijk is het de vraag of u uw woning mag verhuren en hoe u dan een goede huurder vindt. Ook is het belangrijk dat u op de hoogte bent van wat er precies moet worden vastgelegd in het huurcontract. Zo zijn er nog wel veel meer vragen die bij u op kunnen komen. Bijvoorbeeld, wat te doen als uw huurder niet betaalt.

Als u zoveel vragen heeft maar ook misschien wel zorgen, dan kunt u een afspraak maken met Steenhuis Vastgoedmanagement. Wij nemen u graag alle zorg en werk uit handen. Het is mogelijk om bij u thuis af te spreken zodat we al uw vragen kunnen behandelen. Wanneer bepaald is of de woning of het appartement verhuurd kan worden en op welke manier, dan kunnen we voor u aan de slag. We hebben een zoekersbestand waarin we kijken of hier geschikte huurders bij zitten, of melden de woning voor u aan op Funda om zo een geschikte huurder te vinden. In die situatie wordt de huurder door ons gescreend op betrouwbaarheid en tevens kredietwaardigheid. Wanneer er een akkoord is, maken we voor u de huurovereenkomsten op.

Wij bieden diverse diensten aan voor het verhuren van een woning. We lichten de mogelijkheden graag eens toe in een gesprek.

Vragen over het verhuren van uw woning?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

huis verhuren drenthe

Steenhuis Makelaars

Wij zijn Steenhuis Vastgoedmanagement, een onderdeel van Steenhuis Makelaars. Steenhuis bestaat al sinds 1933. Het begon ooit met een verzekeringsportefeuille en werd later uitgebreid met makelaardij en vastgoedmanagement. Steenhuis VGM houdt zich bezig met het technisch en financieel beheer bij verhuur en VvE's (Vereniging van Eigenaars). Doordat we al zo lang bestaan, hebben we ontzettend veel ervaring met betrekking tot de huizenmarkt.

Huis verhuren Drenthe | Steenhuis ontzorgt

VVE

Een vereniging van eigenaars (VvE) is een vereniging die bestaat uit de eigenaren van de appartementsrechten van de woningen in een appartementencomplex.

Lees verder
Huis verhuren Drenthe | Steenhuis ontzorgt

Huren

Wij hebben een groot aanbod van huurwoningen in Assen en omgeving. U kunt zich online inschrijven.

Lees verder
Huis verhuren Drenthe | Steenhuis ontzorgt

Verhuren

Naast het verhuren van uw woning kunnen we ook iets voor u betekenen op het gebied van technisch beheer en financiële administratie.

Lees verder