klanten beoordelen ons met een9,0

Tijdelijk huren Assen

Wilt u tijdelijk huren in Assen of in de omgeving van Assen? Dan bent u bij Steenhuis Makelaars aan het juiste adres. Wij verhuren met grote regelmaat appartementen of eengezinswoningen in assen of de omgeving van Assen. Hierbij variëren de huurprijzen tussen de € 500 tot € 1.500 per maand. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hieronder meer over onze dienstverlening.

Inkomenseisen woonruimte

Tijdelijk huren assen? Om hiervoor in aanmerking te komen, maken wij gebruik van vooraf bepaalde inkomensvoorwaarden die vastgesteld zijn door de verhuurder van de woonruimte. Dit komt in de praktijk neer op 3 à 4 keer de kale maandhuur als maandinkomen. De inkomensvoorwaarden worden door de verhuurder vastgesteld en kunnen dus per woning of appartement variëren.

Tijdelijk huren Assen

Tijdelijk huren Assen: schrijf uzelf in

Indien uw inkomen 3 à 4 keer de kale maandhuur betreft, kunt u uzelf inschrijven als woningzoekende. Wij houden u vervolgens op de hoogte van ons nieuwe aanbod, nog voordat het aanbod op Funda verschijnt.

De inschrijfkosten voor u als woningzoekende bedragen eenmalig € 35,-. Dit bedrag wordt alleen in rekening gebracht wanneer u als aanvrager daadwerkelijk een woning gaat huren via Steenhuis Vastgoedmanagement. U zit dus nergens aan vast.

Tijdelijk huren Assen? Schrijf uzelf dan vandaag nog in als woningzoekende.

Tijdelijk huren Assen

Over Steenhuis Vastgoedmanagement

Steenhuis Vastgoedmanagement is onderdeel van Steenhuis Makelaars. Steenhuis is in 1933 opgericht en bestaat dus al meer dan 80 jaar! Wat begonnen is met een verzekeringsportefeuille is later uitgebreid met makelaardij en vastgoedmanagement.

Op dit moment bestaat Steenhuis uit een afdeling Makelaardij voor o.a. de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen en uit een afdeling Vastgoedmanagement voor technisch en financieel beheer bij verhuur en VvE's (Verenigingen van Eigenaars).

Neem contact op voor meer informatie

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven als woningzoekende of neem contact op voor meer informatie