klanten beoordelen ons met een9,0

Verhuur makelaar Assen | Wij helpen u graag

Bezit u een appartement of woning in Assen of de omgeving van Assen en zoekt u een verhuurmakelaar die u kan ontzorgen of kan voorzien van deskundig advies? Dan bent u bij Steenhuis Vastgoedmanagement aan het juiste adres. Mag u uw woning of appartement verhuren? Hoe kunt u het beste op zoek naar een goede huurder? Wat moet er opgenomen worden in het huurcontract? En wat te doen wanneer een huurder niet aan de betalingsverplichting van de huursom voldoet? Het zijn zaken waar u mee te maken krijgt wanneer u kiest voor het verhuren van uw woning of appartement. Verhuur makelaar Assen of omgeving Assen nodig? Steenhuis VGM helpt u verder.

Wat wij kunnen betekenen

Steenhuis VGM verzorgt voor een aantal beleggers en particuliere eigenaren het beheer van woningen, losse apaprtementen en complete appartementencomplexen. Dit beheer omvat een breed takenpakket, van administratief beheer tot technisch beheer. Wij stemmen onze dienstverlening precies af op uw wensen. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Administratief beheer

Steenhuis VGM kan als verhuurmakelaar Assen niet alleen ondersteunen bij het vinden van de geschikte huurder, maar kan daarnaast ook ondersteunen of zelfs volledig ontzorgen op administratief gebied. Bij Steenhuis VGM bieden wij de mogelijkheid tot volledig administratief beheer van uw vastgoed. Deeldiensten die hier onder andere onder vallen, is het tijdig innen van huurgelden en eventuele service kosten, het starten van incasso procedures wanneer een huurder niet aan de betalingsverplichting voldoet, of de overdracht van uw woning of appartement tussen twee huurders. Hierbij kunnen wij ook de (financiële) afhandeling van eventuele gebreken voor u verzorgen.

Neem contact op voor meer informatie
Verhuur makelaar Assen | Wij helpen u graag

Over Steenhuis Vastgoedmanagement

Steenhuis Vastgoedmanagement is onderdeel van Steenhuis Makelaars. Steenhuis is in 1933 opgericht en bestaat dus al meer dan 80 jaar! Wat begonnen is met een verzekeringsportefeuille is later uitgebreid met makelaardij en vastgoedmanagement.

Op dit moment bestaat Steenhuis uit een afdeling Makelaardij voor o.a. de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen en uit een afdeling Vastgoedmanagement voor technisch en financieel beheer bij verhuur en VvE's (Verenigingen van Eigenaars).

Meer weten? Neem contact met ons op!