Verhuurmakelaar Drenthe | Wij helpen u graag

Verhuurmakelaar Drenthe | Wij helpen u graag

Verhuur makelaar Drenthe | Wij helpen u graag

Bezit u een appartement of woning in Drenthe en zoekt u een verhuurmakelaar die u kan ontzorgen of kan voorzien van deskundig advies? Dan kunt u bij Steenhuis Vastgoedmanagement altijd terecht. Mag u uw woning of appartement verhuren? Hoe kunt u op zoek naar een goede huurder? Wat moet er opgenomen worden in het huurcontract? Wat moet er gebeuren wanneer een huurder niet aan de betalingsplichten van de huursom voldoet? Dit zijn zaken waar u mee te maken krijgt wanneer u kiest voor het verhuren van uw woning of appartement. Daar willen wij u graag bij helpen. -Verhuurmakelaar Drenthe

Uw woning of appartement verhuren

Steenhuis VGM kan u, wanneer het zeker is dat u uw woning of appartement wilt verhuren, ondersteunen bij het vinden van de geschikte huurder. Dit doen wij door ons zoekersbestand te raadplegen. Kunnen wij hier door niet de geschikte huurder vinden? Dan zullen wij de woning of appartement op Funda plaatsen.

Als de juiste huurder is gevonden, dan checken wij de huurder op betrouwbaarheid en kredietwaardigheid. Als dat allemaal achter de hand is, dan maken wij de huurovereenkomst. U kunt ook de mogelijkheid nemen om slechts bepaalde deeldiensten bij ons af te nemen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over.

Vragen of meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op