klanten beoordelen ons met een9,0

VvE beheer Assen door Steenhuis VGM

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) wordt in Nederland gebruikt door de eigenaren van de appartemensrechten van woningen welke tot een apaprtementencomplex behoren. De VvE verzorgt het onderhoud van het gebouw en voor de gemeenschappenlijke belangen van de eigenaren van de appartemensrechten. Bij het beheer van een VvE komt echter nogal wat kijken. Daarom bieden wij bij Steenhuis VGM de mogelijkheid om u dit uit handen te nemen waardoor u volledig ontzorgd wordt. VvE beheer Assen? Steenhuis VGM helpt u verder.

Wat wij kunnen betekenen

VvE beheer Assen? Steenhuis VGM uit Assen is gespecialiseerd in het beheer van vastgoed voor zowel particuliere eigenaren als beleggers en investeringsfondsen. Ook het beheer van VvE's behoort bij Steenhuis VGM tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u meer informatie over ons dienstenpakket.

VvE beheer Assen

Financieel administratief beheer bij VvE's

Naast het technisch beheer heeft een VvE ook te maken met de financiële administratie. Dit is waarschijnlijk zelfs het meest belangrijke element voor een VvE. En daarbij ook gelijk het meest ingewikkelde. Want bij de administratie van een VvE komt nogal wat kijken. De reserves van uw vereniging kunnen namelijk oplopen tot tienduizenden euro's en dat wilt u natuurlijk professioneel geregeld hebben.

Naast dat u de administratie graag goed op orde wilt hebben, kan het ook voorkomen dat uw buren hun betalingsverplichting voor de VvE niet (kunnen) voldoen. Het kan een vervelende klus zijn om daar achteraan te zitten. Het inschakelen van een tussenpartij als Steenhuis VGM is hiervoor de uitkomst.

Steenhuis VGM kan voor u onder andere het volgende verzorgen:

  • Samenstellen van de begroting
  • Voorstellen van de periodieke bijdragen
  • Incasseren van de periodieke bijdragen
  • Jaarlijks afrekenen van de servicekosten
  • Inboeken en, na akkoord, betalen van de inkoopfacturen en declaraties
  • Verwerken eigenarenmutaties
  • Juiste informatie aan notaris verstrekken i.v.m. eigendomsoverdracht
Neem contact op voor meer informatie
VvE beheer Assen

Over Steenhuis Vastgoedmanagement

Steenhuis Vastgoedmanagement is onderdeel van Steenhuis Makelaars. Steenhuis is in 1933 opgericht en bestaat dus al meer dan 80 jaar! Wat begonnen is met een verzekeringsportefeuille is later uitgebreid met makelaardij en vastgoedmanagement.

Op dit moment bestaat Steenhuis uit een afdeling Makelaardij voor o.a. de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en appartementen en uit een afdeling Vastgoedmanagement voor technisch en financieel beheer bij verhuur en VvE's (Verenigingen van Eigenaars).

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.