Wie zijn wij? Steenhuis Vastgoedmanagement.

Steenhuis VGM

In de regio Assen is Steenhuis Vastgoedmanagement al decennia een begrip. Daar is een reden voor...

Goed, gedegen en professioneel werk. Dat is wat u in de eerste plaats van ons verwacht. Hiervan zijn wij ons bewust en hierop hebben wij onze organisatie (al jaren) ingericht. Gedegen en professioneel is goed; maar wij willen er graag iets aan toevoegen: persoonlijke betrokkenheid, begeleiding en service die een stapje verder gaat, u het gevoel geven dat u iemand aan uw kant hebt staan die precies weet waar hij de kastanjes voor u uit het vuur kan halen... en dat ook doét. Als wij goed werk leveren, vertellen onze klanten dit door. Als wij slecht werk leveren ook. En zo hoort het ook! Steenhuis, aangenaam...

Ons team

Ilse van der Galiën

Ilse van der Galiën

Directeur / Makelaar / Taxateur o.z.

Al vanaf 2000 werk ik bij Steenhuis Makelaars. Begonnen in de binnendienst en opgeleid en doorgegroeid tot makelaar. In 2009 heb ik de kans met beide handen aangepakt om eigenaar te worden van dit fantastische kantoor! Mijn passie? Kopers en verkopers gelukkig maken, stress en zorgen wegnemen, zodat ze de stap kunnen maken die bij hun levensfase past. Dit doe ik samen met mijn enthousiaste team dat met plezier en passie hun werk doet. Dat is genieten! Wil je kennis met mij maken?

Neem contact op met Ilse
Liona Mulder

Liona Mulder

Vastgoedmanager

Mijn naam is Liona Mulder en ben werkzaam als Vastgoedmanager voor beleggingsobjecten en Verenigingen van Eigenaars. Voor het bestuur en de eigenaren ben ik het aanspreekpunt en het gezicht, omdat ik bij de vergaderingen aanwezig ben. Al 25 jaar ben ik in dienst bij Steenhuis. In deze periode heb ik veel vertrouwde relaties kunnen opbouwen met zowel onze opdrachtgevers als zakelijke partners. Voor een vrijblijvend advies sta ik u graag te woord.

Neem contact op met Liona
Jelmer Sterken

Jelmer Sterken

Makelaar / Taxateur o.z.

Sinds 2006 heb ik al veel klanten mogen bijstaan en geadviseerd in één van de meest ingrijpende trajecten van hun leven; het veranderen van de woonwens. Keer op keer blijft het fascinerend om te zien hoe verschillend mensen zijn wanneer het aankomt op de eigen (droom)woning. Er voor zorgen dat de klant zélf tot een goede en onderbouwde keuze komt, is voor mij de uitdaging, uiteindelijk gaat het natuurlijk om dat de klant gelukkig wordt van zijn huis! Naast mijn gevarieerde werkzaamheden in de makelaardij, adviseer ik samen met Liona, de besturen van ‘onze’ Verenigingen van Eigenaars bij de diverse vraagstukken die binnen de VvE's aan de orden komen.

Neem contact op met Jelmer
Alette Haveman

Alette Haveman

Officemanager

Al ruim 16 jaar werk ik bij Steenhuis Makelaars. Begonnen met de combinatie financieel en commercieel. De uitdaging ligt voor mij in het regelen en organiseren. Als officemanager heb ik een zeer gevarieerde en uitdagende functie. Zo kunt u mij aan de telefoon krijgen als u belt met kantoor, zorg ik ervoor dat de makelaars goed gedocumenteerd op pad gaan en houd ik me bezig met zaken als Social Media en PR. Aangenaam kennis te maken.

Neem contact op met Alette
Evelien Witterland

Evelien Witterland

Assistent makelaar

Ik ben in 2010 bij Steenhuis begonnen als boekhouder, maar inmiddels werk ik ook grotendeels de buitendienst. Ik houd van de afwisseling; elke dag is weer anders. De afdeling verhuur valt volledig onder mijn verantwoordelijkheid: denk hierbij aan het voeren van gesprekken met verhuurders, het doen van bezichtigingen, het opmaken van huurovereenkomsten en huurafrekeningen, maar ook het aansturen van aannemers inzake onderhoud. Sinds vorig jaar houd ik mij ook bezig met het beheer van diverse VvE’s. Dus wil je een woning verhuren óf denk je er over het beheer van jouw VvE uit handen te geven, dan help ik je graag!

Neem contact op met Evelien
Wendy Bakker

Wendy Bakker

Commercieel medewerker

Samen met Alette ben ik het eerste aanspreekpunt van Steenhuis Makelaars. Ik ondersteun de makelaars bij alle kantoorwerkzaamheden, regel uw afspraken en zorg dat al uw contacten met ons kantoor vlekkeloos verlopen. Ik heb ruim 14 jaar ervaring in de makelaardij en ben de commerciële duizendpoot die u graag verder helpt. Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort persoonlijk of aan de telefoon!

Neem contact op met Wendy